Schzücscheschz cyberjátszótere

ez egy blog, ahova azt írok, amit akarok, és azt is fogok!!!

Utolsó kommentek

  • Loickeaux: nekem is (2009.11.07. 16:07) not good enough
  • Schzücscheschz: kicsit elégedett voltam magammal mire beértem, de már akkor tudtam h nem leszek profi szigetkör fu... (2009.07.22. 22:48) ébredezés
  • petykeaux: Te sprinterkirály..:) (2009.07.22. 22:45) ébredezés
  • Schzücscheschz: csütörtök:) (2009.06.25. 20:07) come si dice?
  • petykeaux: na meséljél majd ember, h mi volt ma!!:) (2009.06.25. 13:03) come si dice?
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • Loickeaux: nekem is (2009.11.07. 16:07) not good enough
  • Schzücscheschz: kicsit elégedett voltam magammal mire beértem, de már akkor tudtam h nem leszek profi szigetkör fu... (2009.07.22. 22:48) ébredezés
  • Schzücscheschz: csütörtök:) (2009.06.25. 20:07) come si dice?
  • petykeaux: bazzeg:(:( (2009.06.10. 21:22) And the winner is...
  • petykeaux: nagyonnagy...!!! (2009.06.10. 02:43) home alone

Mozi

2008.02.22. 23:39 | Schzücscheschz | 1 komment

Hát ma moziban voltam Sárival meg Zsófival, és ittuk magunkba a kultúrát!!!
Annyira nevetséges, hogy egyes emberek mennyire nem úgy tekintenek a mozira, mint kulturális fórumra, ami még erősebben funkcionál mint a színház! Lehet, hogy ez azért van mert az amerikai tömegfilmek elárasztják a piacot, és hogy a nagy mozik legtöbbször a plázákban vannak, ahol mint tudjuk a társadalom minden rétege nevetségessé teszi magát!
Ezért volt meglepő, hogy a film alatt ami nem kis művészi értékkel rendelkezik, elkezdtek kiszivárogni az emberek! Mintha irtóznának a kultúrától, meg attól, hogy tanuljanak valamit is! Persze nem kell, hogy tetsszen egy film, ezt nem lehet kötelezővé tenni, de h a felénél kimegyek, annyira nem volt rossz... Megint egy új kérdés merül fel bennem, ami gyanakvássá nő hogy egyes embereknek az a film tetszik ami teljesen kielégíti elvárásait, jó kedve lesz tőle mindenki boldog, a jó nyer, a rossz meghal, vagy csak jól kitolnak vele mert a halál már túl megrázó még a gonosznak is és mint azt tudjuk az életben sosem halnak meg emberek naponta... Az a gyanu fúrja az oldalam, hogy ez is a Petykeaux-val való beszélgetésünkkor már említett elamerikanizálódás hatása. Hát emberek gondolkodni FÁJ??? Vagy inkább csak sokkal könnyebb belemerülni a rózsaszín kéjhömpölybe, enni a gyorskaját, inni az energiaitalokat, mert pihenni fölösleges, és élni azt az életet ahol a pénz mindenre megoldás... Szóval ilyen és ehhez hasonló gondolataim támadtak a film utána  westendet járva és rájöttem, hogy semmi jóra nem számíthatok az így felnövő generációtól(minden fejre áll holnap/ ránk már senki sem szólhat...ésatöbbi ájdón keer).
Még szerencse, hogy én nem ilyen társaságba keveredtem! Sőt!!! Remélem akik olvassák a blogot megnézik majd a filomet amiröl most irok nemsoká, de még enm most ezt csak elé mondom, majd hogyha már nem bírom magamban tartani akkor írok a filmről ami mindjárt jön, de ez még mindig csak az elé mondás, de most most már jön is:
A film nem más volt, mint Sweeney Todd, the demon barber of the fleet street!
Musical, énekelnek benne, amit én szeretek, főleg, ha jó lásd Hair... Nem akarok róla sokat írni, egyrészt mert nincs túl nagy infóbázis a fejemben, csupán ajánlanám a filmet, illetve kritikának se vegyétek ezt, csak a véleményem:
-nagyon jol van fényképezve,
-iszonyatosan jó kontrasztot alkot a vér vöröse és a fekete-fehér-szürke londoni élet!
-a zene jó, itt sem hibázták el.
-a színészek nagyon jol játszanak főleg Johnny Depp, akit sajnálok, hogy amcsi tinibálványt faragtak belőle, de hát pénz beszél... más szereplők pedig a Harry Potter filmekből lehetnek ismerősek, akik bizonyítják, hogy nem csak a könyv áltel keltett szimpátia miatt tűrjük meg őket a film vásznon!
Az igazság az, hogy nekem a filmről Shakespeare jutott eszembe, mert nekem olyan mint egy drámája, elgondolkodtat némi vérrel szembeloccsintva!NÉZZÉTEK MEG!!! nem bánjátok meg azt garantálom! Üdv mindenkinek:

Szűcs MM Gergely

A bejegyzés trackback címe:

https://soocky.blog.hu/api/trackback/id/tr60350894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

L. Sári 2008.02.23. 13:54:19

És hogy mennyire igaza van! Én is rég láttam már olyan filmet, ami ennyire lebilincselő lett volna, és képtelen lettem volna utána percekig fölkelni a székből. A képi és hanghatások ilyen tökéletes összessége, fűszerezve a történet borzongató fekete humorával igazán megéri azt, hogy elmenjetek megnézni! ...vagy legalábbis töltsétek le! :) Sári
süti beállítások módosítása